Ispis

Najava tečaja FSPCA PCQI - Tečaj preventivne kontrole za proizvodnju hrane

Kreirano Petak, 19 Travanj 2019 07:55
Hitovi: 608

bvcKrajem rujna 2018. godine, FSMA - Food Safety Modernization Act je stupio na snagu, što znači da sve organizacije koje izvoze prehrambene proizvode u SAD moraju biti usklađene s FSMA uredbom.

Bureau Veritas Vas poziva na tečaj pod nazivom FSPCA PCQI - Tečaj preventivne kontrole za proizvodnju hrane.

Tečaj će se održati u Zagrebu, od 27.-29.05.2019. godine.

Ovaj tečaj je razvio FSPCA (Udruga formirana kao potpora Zakonu o modernizaciji sigurnosti hrane) te ga provode Bureau Veritas vodeći instruktori, sukladno standardiziranom planu i programu priznatom od strane FDA.

Organizacije koje izvoze u SAD prehrambene proizvode pod nadzorom FDA moraju biti usklađene s FSMA uredbom. Organizacije moraju također osposobiti kvalificiranog djelatnika za preventivnu kontrolu (PCQI - Preventive Control Qualified Individual). Sudjelovanje na ovom tečaju je jedan od načina da osposobite PCQI i pripremite se za usklađenost s uredbom.

Predavač je mr.sc. Ana Bilandžija, dipl.ing., Bureau Veritas vodeći instruktor sukladno standardniziranom planu i programu proiznatom od strane FDA. Tečaj će se održati na hrvatskom jeziku, materijali su na englekom jeziku.

Kotizacija po polazniku iznosi 4.500,00 kn + pdv i uključuje predavanja na hrvatskom jeziku, izvorne radne materijale na engleskom jeziku, ručkove i pauze za osvježenje te registraciju na portalu i dobivanje certifikata FSPCA PCQI.

Rok za prijavu je 30.04.2019. (odobravamo 10% popusta za prijavu unutar roka)
Ukoliko se želite prijaviti na tečaj molimo Vas da se obratite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Izvor:BVC

Portal Svijet kvalitete koristi kolačiće (cookies) zbog pružanja bolje funkcionalnosti portala. Nastavkom pregleda portala slažete se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više podataka o kolačićima i vašoj privatnosti možete saznati na Privatnost korisnika.

Prihvaćam kolačiće