Ispis

FOOD DEFENSE AWARENESS TRAINING

Kreirano Petak, 12 Travanj 2019 08:04
Hitovi: 683

SGS logoU organizaciji certifikacijske kuće SGS Adriatica d.o.o., dana 24.04.2019. održati će se edukacija FOOD DEFENSE AWARENESS TRAINING.

Cilj edukacije je pojasniti tumačenje zahtjeva PAS 96:2014 specifikacije onima koji žele implementirati snažniji program obrane hrane. Program uključuje važnost obrane hrane kroz zahtjeve PAS 96:2014 specifikacije, a oslanja se na principe HACCP-a i upravljanje kriznim situacijama.

Kotizacija po polazniku: 880,00 kn + PDV
Kotizacija uključuje sve potrebne radne materijale i vježbe za radionice, izdavanje certifikata o položenoj edukaciji te osvježenja u pauzama predavanja i ručak.

Lokacija održavanja edukacije: SGS Adriatica d.o.o., Karlovačka cesta 4i, Blato, 10 020 Zagreb

Za više informacija o edukacijama, posjetite našu stranicu www.sgsgroup.hr ili nas kontaktirajte putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Izvor:SGS

Portal Svijet kvalitete koristi kolačiće (cookies) zbog pružanja bolje funkcionalnosti portala. Nastavkom pregleda portala slažete se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više podataka o kolačićima i vašoj privatnosti možete saznati na Privatnost korisnika.

Prihvaćam kolačiće