Ispis

OZNAČAVANJE HRANE, PREHRAMBENE I ZDRAVSTVENE TVRDNJE I NUTRITIVNA DEKLARACIJA

Kreirano Petak, 12 Travanj 2019 08:00
Hitovi: 683

SGS logoU organizaciji certifikacijske kuće SGS Adriatica d.o.o., dana 09.05.2019. održati će se edukacija OZNAČAVANJE HRANE, PREHRAMBENE I ZDRAVSTVENE TVRDNJE I NUTRITIVNA DEKLARACIJA.

Cilj edukacije je steći osnovna znanja vezana uz označavanje hrane, prehrambene i zdravstvene tvrdnje te nutritivnu deklaraciju. Edukacija predstavlja uvod za sve koji su uključeni u proces izrade ili kontrole deklaracija. Za sudjelovanje na edukaciji potrebno je osnovno znanje o označavanju hrane.

Kotizacija po polazniku: 880,00 kn + PDV
Kotizacija uključuje sve potrebne radne materijale i vježbe za radionice, izdavanje certifikata o položenoj edukaciji te osvježenja u pauzama predavanja i ručak.

Lokacija održavanja edukacije: SGS Adriatica d.o.o., Karlovačka cesta 4i, Blato, 10 020 Zagreb

Za više informacija o edukacijama, posjetite našu stranicu www.sgsgroup.hr ili nas kontaktirajte putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Izvor:SGS

Portal Svijet kvalitete koristi kolačiće (cookies) zbog pružanja bolje funkcionalnosti portala. Nastavkom pregleda portala slažete se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više podataka o kolačićima i vašoj privatnosti možete saznati na Privatnost korisnika.

Prihvaćam kolačiće