Ispis

ZAHTJEVI IFS Food ver. 6.1 - SEMINAR ZA INTERNOG AUDITORA

Kreirano Srijeda, 01 Kolovoz 2018 07:40
Hitovi: 510

SGS logoTvrtka SGS Adriatica d.o.o., Karlovačka cesta 4i, 10020 Zagreb, održat će od 20. - 21. 09. 2018. seminar za internog auditora prema zahtjevima IFS Food ver.6.1

Cilj je seminara pojasniti tumačenje zahtjeva za internim auditom, osposobiti polaznike sa znanjem i vještinama potrebnim za provođenje internog audita te doprinijeti kontinuiranom poboljšanju uspostavljenog  sustava u skladu sa zahtjevima standarda IFS Food ver. 6.1. Seminar je namijenjen polaznicima koji namjeravaju provoditi interne audite prema zahtjevima IFS Food ver. 6.1.

Trajanje: Dvodnevni seminar u trajanju od 09h do 16h koji uključuje predavanje, radionice, timski rad, teorijske i praktične vježbe.

Cijena uključuje sve potrebne radne materijale i vježbe za radionice, izdavanje certifikata o položenom tečaju, te osvježenja u pauzama predavanja i ručak.

Lokacija održavanja seminara: SGS Adriatica d.o.o., Karlovačka cesta 4i, Blato, 10020 Zagreb

Za više informacija o seminarima posjetite web stranicu www.sgsgroup.hr ili nas kontaktirajte putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Izvor:SGS

Portal Svijet kvalitete koristi kolačiće (cookies) zbog pružanja bolje funkcionalnosti portala. Nastavkom pregleda portala slažete se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više podataka o kolačićima i vašoj privatnosti možete saznati na Privatnost korisnika.

Prihvaćam kolačiće